Hoppa till sidans innehåll

Anmäl ditt intresse som funktionär till O-ringen 2019!

14 JAN 2017 15:33
Som vi pratade om under informationsträffen håller Tomas och resten av den centrala organisationen på att tillsätta nyckelroller på olika nivåer. Läs mer om detta och hur du får löpande information och inspiration kring O-Ringen Kolmården 2019 här!
  • Skapad: 14 JAN 2017 15:33

Målet är att ha rekryterat så stor del som möjligt av ledarorganisationen (på ledningsgruppsnivå och nivån därunder) samt några andra nyckelroller redan innan O-Ringen Värmland 2017 så att de som tar på sig nyckelroller har två O-Ringen innan vårt på sig att studera sin funktion.

Med anledning av detta har det skapats ett intresseanmälningsformulär man kan både anmäla intresse för nyckelroller, intresse att ingå i arbetsgrupp samt tipsa om andra personer. Det finns en länk under inledningstexten i formuläret till ett dokument som översiktligt beskriver alla ansvarsroller på de två första nivåerna i organisationen

Det har även skapats en Facebook grupp som kommer att fungera som en bra (dock inte enda) informations- och inspirationskanal under projektet. Man förbinder sig självklart inte till någonting rent arrangörsmässigt bara för att man går med i den gruppen.

Jag önskar därför att alla ni som är intresserade av att hjälpa till kring O-ringen i ett tidigt skede anmäler ert intresse. Oavsett intresse rekommenderar jag också alla att gå med i facebook-gruppen. Jag kommer att aktivt bjuda in de som jag själv är kompis med på facebook men ni får alla gärna göra samma sak så att gruppen växer och att så många medlemmar som möjligt från arrangörsklubbarna är med och får relevant löpande information och inspiration kring vårt O-Ringen Kolmården:

Intresseanmälningsformulär: https://goo.gl/RqWnRj

Facebookgrupp för oss arrangörer: https://www.facebook.com/groups/oringen2019/

Som alltid är det bara hugga tag i mig om det är några frågor!

//Karin

Skribent: Karin Josefsson - Föreningsrådsrepresentant för OK Hällen
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info