Hoppa till sidans innehåll

Boka in den 9/2 - det blir en spännande dag!

22 JAN 2020 11:18
Oavsett vem du är - ungdom, veteran, förälder, elit, motionär, orienterare, löpare, arrangör o.s.v... så vill vi söndagen den 9 februari samla alla er som är måna om OK Hällens framtid! Boka in datumet och läs mer i artikeln!
  • Uppdaterad: 22 JAN 2020 11:18

Söndagen den 9 februari blir händelserik! Då har du möjlighet att under lättsamma former vara med och börja staka ut vägen framåt för klubben, både på kort och lång sikt!

Program: (fritt fram att delta på delar av programmet förstås!)

12.00 Lunch - OK Hällen bjuder alla föranmälda deltagare på lunchen
13.00 - 16.00 OK Hällen 2025 - och vägen dit! Vi påbörjar tillsammans, under lättsamma och interaktiva former, ett arbete om hur vi vill att klubben ska utvecklas vidare både på kort och lång sikt.
16.00 Årsmöte med traditionsenligt innehåll. (c:a 45 min)

Tack för att du föranmäler dig senast söndag den 2 februari via en kommentar nedan för att vi ska kunna beställa rätt antal luncher!

För dig som är träningssugen, oavsett om du vill orientera eller bara springa, så finns också möjlighet att antingen vara med på en kul 3-klubbsträning som OK Hällen arrangerar eller springa med Stigtomta löpning, båda träningsvarianterna sker med start kl. 10.00 på Stigtomtamalmen! Se länk till den gemensamma samlingsplatsen samt läs mer om orienteringsträningen här: https://www.okhallen.se/Kalender/?calendarEventId=55122367

Varmt välkomna önskar OK Hällens styrelse!

Skribent: Tomas Öberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info