Hoppa till sidans innehåll

Hällens nya träningskollektion är här! - nu går den (och övrig kollektion) att beställa!

10 JAN 2021 17:51
Nu är Hällens nya träningskollektion klar! Vår tävlings/representationskollektion med den design vi alla känner väl till är nu kompletterad med en helt ny och funktionell träningskollektion som har en egen design. Nu ges chansen att beställa kläder!
  • Uppdaterad: 10 JAN 2021 17:51

Klubbshopen är nu öppen och den nya träningskollektionen lanserad!! Från nu och till 31 januari kan du lägga in beställningar för preliminär leverans före vecka 11. Observera att det gäller att passa på att beställa klubbkläder för hela året vid detta tillfälle då vi bara har shopen öppen en gång per år. Komplettera med kläder för tävling och representation (Kategoriserad som "Orientering" i shopen) och upptäck den helt nya designen för träning (Kategoriserad som "Löpning" i shopen).
De nya träningskläderna är framtagna för att vara funktionella och bekväma att springa i när vi tränar tillsammans eller på egen hand. Du som representerar och tävlar för klubben gör det självklart i klubbens tävlings-/representationskläder med den klassiska OK Hällen-designen som vi känner väl igen. På de kläderna finns våra sponsorer som betalar för att synas i de sammanhangen, men på träningskläderna finns inga sponsortryck.
Det finns något som passar alla! Läs lite mer i vår lilla guide till de olika kläderna och kollektionerna nedan:

  • Modell "Free t-shirt junior" till barn

  • Tävlingströjor finns i fyra varianter (Free är väldigt enkel och lös i passformen, Rapid är en bra klassisk tävlingströja med icke-perforerat tyg, mesh är en lättare helt perforerad tröja och Speed är en mer avancerad tävlingströja med mix av icke-perforerat tyg och perforerat tyg

  • Linne för tävling (sprintorientering och löpning) modell "Run"

  • Representationsjacka "Fusion" (icke-träningsfuntionell modell) till barn och vuxna som är med ganska mycket och vill känna samhörighet i klubbrepresentations- och tävlingssammanhang.

  • Träningsjacka "Fast" finns i vuxenstorlekar för de som vill ha en bra och funktionell träningsjacka att springa i.

  • "Fast" t-shirt och linne finns i vuxenstorlekar och är bra och funktionella kläder för löpträning. Dessa plagg är inte anpassade för orienteringsträning med den slitstyrka som krävs i terräng.

  • Pannband och mössa finns i båda kollektionerna/designerna, tävling/representation respektive träning.

I den nya "Fast-serien" (för träningskollektionen) finns en provkollektion som Elin Liljeblad kommer att ha med sig till träningarna tisdag, fredag och söndag nästa vecka (vecka 2) för den som vill prova modell och storlek. Vill man kolla modell och storlek på den befintliga (tävlings/representationskollektionen så kolla med en klubbkompis i din storlek, då de flesta ju har de kläderna redan.

För att kunna handla i shopen behöver du vara inloggad. Skapa nytt konto eller logga in med e-mail och lösenord om du har konto sedan tidigare beställningar hos Trimtex. 

Du hittar shopen på trimtex.se/sv/teamshop/okhallen
Vår teamkod är okhallen

Skribent: Tomas Öberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info