Hoppa till sidans innehåll

Härligt klubbläger och fina framgångar i Swedish league finalen

11 MAJ 2016 00:20
I helgen som gick var vi c:a 45 Hällare som intog Hällenlägret i "Jädraås" på årets klubbresa. Tävlingsmässigt hade vi flera fina framgångar och ett extra stor applåd ger vi till Simon Larsson som gjorde fantomlopp på fantomlopp under de tre Swedish league-tävlingar som avslutade årets Swedish league denna helg.
  • Skapad: 11 MAJ 2016 00:20

Att Simon är grym på sprint visste vi och en fin 7:e-plats kammade han hem på torsdagens sprint, men extra mycket imponerade Simon när medeldistansen i högst bökig Gästriketerräng avgjordes på lördagen. Simon knep då en fenomenal 4:e-plats i den stenhårda H18Elit-klassen! Sen följde han upp det med en finfin jaktstart och slutade 8:a i totalen för Swedish league 2016!


Även Johanna Engström gjorde en grym helg och även för Johanna var det medeldistansen som stack lite extra då hon blev 10:a i världsklasskonkurrens (Tove, Helena och Billan var topp 3)! Även hon gjorde en grym jaktstart och slutade på en finfin 13:e-plats i totalen av Swedish league.

 

Bland framgångarna ska vi också nämna Hugo Kindborns fantastiska sprint i H14-klassen där han blev 5:a mindre än minuten från seger. Linnea Gustafsson och Carlsson gjorde även de finfina prestationer under helgen med topp-10-placeringar! Mikael Kindborn presterade som vanlig stabilt i toppen av H50!

 

Tack för en grymt kul klubbresa (som vanligt) och grattis till många fina prestationer i skogen!

Skribent: Tomas Öberg

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info