Hoppa till sidans innehåll
Foto: Öberg, Johanna

Massor av funktionärer till Oringen 2019

23 APR 2019 11:40
Hela 92 Hällare finns med på listan! och listan uppdaterades 14 april. Vad roligt att så många vill hjälpa till! Flera funktionärer är satta på 1-2 dagar så därför efterfrågas kompetens..
  • Skapad: 23 APR 2019 11:40

  • En uppmaning till redan anmälda funktionärer att se om de har möjlighet att arbeta ett pass till under slogan "varje pass räknas". Flera funktionärer vill bara jobba en eller två dagar, vilket kommer ge ett större funktionärsbehov än planerat. Så vet ni någon, kontakta mig, varje pass är värdefullt!
  • Efterlysningar av specifika kompetenser.
    • Sjukvårdsfunktionen kan inte alls fylla alla pass på de funktionärer som finns hittills: Vi kommer organisera i team med olika erfarenhet, så även du utan formell utbildning kan stötta i en visst arbete. Behov finns även av dig som kan tänka dig att transportera personer som behöver skjuts från sjukvårdsplatser. 
    • Passar du som trygghetsvärd?

Ni som var på UPPLADDNINGEN (grundläggande funktionärsutbildning) vet att vi arbetar med trygghet på olika sätt. Till O-Ringen-veckan söker vi en handfull trygghetsvärdar. Om följande beskrivning passar in på dig: "Du har en stark trygghet i dig själv, du är utåtriktad, du trivs med att möta människor i samtal och kan snabbt uppfatta samt bedöma situationer". Kontakta mig, Johanna Öberg.

 Vi letar fortfarande också efter el-, vvs- samt it-kompetens.

 

              Vilken folkfest vi kommer ha tillsammans!

Skribent: Johanna Öberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info