Hoppa till sidans innehåll

Nu har du chansen att bli en av oss!

21 MAJ 2020 22:13
Här är vi som utgör OK Hällens styrelse - ett härligt gäng som har kul tillsammans när vi driver och utvecklar vår verksamhet. Nu söker vi en ny kassör till klubben och undrar om det kan vara du eller om du har något tips! Läs mer här!
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2020 22:13

Vi har en riktigt spännande roll att erbjuda dig som vill utveckla dina kunskaper och förmåga kring att hålla ihop en verksamhets ekonomi. Inte nog med den viktiga kassörsrollen i sig, som i grund och botten innefattar att se till så att löpande bokföring funkar och att bokslut görs vid årets slut. Vi kommer nu nämligen också att genomföra ett spännande moderniseringsarbete gällande ekonomihanteringen inom klubben bl.a. genom att införa ett modernt webbaserat systemstöd som kommer att rationalisera bort en hel del administrativt arbete - inte bara för kassören utan för flera andra personer som hanterar ekonomi-administrativa delar inom klubben.

Detta arbete blir väldigt roligt och spännande att se effekten av och nu har du som känner att detta låter spännande och passande chansen att bli en av oss!

Som kassör bör du självklart har en del förståelse kring ekonomi såsom debit och kredit, men inte minst är det viktigt att du är ansvarsfull och strukturerad som person. I rollen som kassör ingår du också i vår styrelse, där du också får spännande insikter och bidrar till klubbens övergripande utveckling!

Om du själv känner eller vet någon annan som skulle kunna passa in i denna roll så hör gärna av dig till ordförande Tomas Öberg genom ett mail till This is a mailto link eller 070-2277540.

Skribent: Tomas Öberg
E-post: Adressen Gömd
Mikael Larsson Projektstyrning AB

Sörmlands Sparbank

Bil och traktorservice
Karlssons Rör Nyköping
Länsförsäkringar Södermanland

Studio M Stigtomta

RMJ Bygg Stigtomta

 Trimtex

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info