Hoppa till sidans innehåll
Foto: Tomas Öberg

OK Hällen satsar på gemensam bussresa till funktionärsfesten för O-Ringen!

12 OKT 2019 22:52
OK Hällens styrelse har beslutat att anordna och fullt ut bekosta en gemensam buss till O-Ringen Kolmårdens funktionärs-tackfest den 30 november. Denna fest ersätter också årets årsfest för klubben. Häng med du också och anmäl dig till bussresan här!
  • Skapad: 12 OKT 2019 22:52

Vi ska fira O-Ringen-succén och vi börjar festen redan med resan dit!
------------------------------------------------------------------------------------
Först och främst vill jag personligen samt från OK Hällens styrelse igen rikta ett enormt stort tack till alla er över 100 Hällare som hjälpte till att skapa folkfesten O-Ringen Kolmården 2019 i somras! Era insatser har varit ovärderliga och vår klubb har dragit ett av de allra största lassen för att skapa den stora succé som O-Ringen Kolmården blev!
Alla ni som varit funktionärer har tidigare personligen fått en inbjudan till den stora tack-festen för funktionärerna den 30 november i höst.

Styrelsen i klubben har nu beslutat att, utöver att alla funktionärer bjuds på fest och middag, även ordna en buss som går från Nyköping via Stigtomta och ner till festlokalen i Norrköping (Flygeln på Louis de Geer) samt givetvis återresa i motsatt riktning. Klubben står fullt ut för bussresan och vi hoppas verkligen att vi får ta till en riktigt stor buss för vi vill verkligen att så många som möjligt av er som var funktionärer i somras hänger på och firar framgången och återupplever äventyret tillsammans med funktionärerna från övriga klubbar den 30 november!
Om du vill hänga med denna buss, skriv en kommentar nedan, senast samma dag som sista anmälan till festen, d.v.s. senast den 27 oktober, men ju förr desto bättre så att vi vet hur stor buss vi ska ta!

Anmälan till själva festen görs enligt tidigare utskickade instruktioner i inbjudan via:
http://www.oringen.se/funktionarsfesten

Häng med på årets festligaste afton tillsammans med Hällen-gänget!

OK Hällens styrelse genom Tomas Öberg

Skribent: Tomas Öberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info