Hoppa till sidans innehåll
Foto: Tomas Öberg Peter Öberg SM 2013

Segeryra för Hällen i Katrineholm!

02 APR 2016 16:31
Hällarnas träningsläger i Frankrike under påsken gav succéresultat omgående på hemmaplan! Hällarna vann flera gånger om, först i Svartnatta igår kväll och sedan idag på Mälarmårdsdubbeln. Igår kväll var det paret Engström som gav sig ut på förstasträckorna i H21 och D21-klassen när den konkurrensstarka Svartnatta-stafetten skulle avgöras. Läs mer i artikeln...
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:06

I herrstafetten gjorde Jonas E en stark startsträcka och var 3:a in bara sekunderna från sträckseger och i en stor klunga löpare. Därefter gav sig Peter Öberg ut och då var det inget snack om saken, Peter gled ifrån klungan och avgjorde stafetten genom att ta Hällen segrande i mål dryga minuten före närmaste konkurrent! Bara några minuter senare kom dessutom Hällen lag 2 med Simon Larsson och bror Per Öberg in på en fin 6:e-plats.

I damklassen var det Johannorna E och Ö som med två jämna lopp tog Hällen till en överlägsen seger med över 4 minuters marginal!

Segeryran fortsatte dessutom sen idag lördag när medeldistansen av Mälarmårdsdubbeln avgjordes. Peter Öberg tog en finfin skalp i H21-klassen i hård konkurrens och i H20 gjorde Gustaf Sundbue ett imponerande lopp och vann med nästan minuten i marginal. Frida Zeilon blev fin 2:a i D16.

 

Stort grattis alla Hällare till en fin säsongstart!

 

Mer läsning:

http://www.sn.se/sport/1.3946821

http://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=12082&organisationId=161

http://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=11968&organisationId=161

Skribent: Tomas Öberg

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info