Hoppa till sidans innehåll

Stort tack alla Hällenfunktionärer. Vi var 108stycken! samt några minderåriga icke ej registrerade som hjälpte till stort!

29 JUL 2019 11:02
 • Skapad: 29 JUL 2019 11:02

Vad ni har slitit med detta O-ringen, men trots det har det varit så glada miner! Ni har levererat så bra för våra deltagare och betygen för vårt arrangemang är på topp! Hällens samarbete med andra klubbar har också varit kanon!

 

Tack för detta O-ringen och pusta ut med glädje! Några får jobba fortfarande i några veckor. Nu lämnar vi över stafettpinnen till Uppsala för arrangemanget år 2020. En och en annan Hällare blir säkert kontaktade för förbättringsarbete till nästa år i era funktioner.

 

Hoppas vi Hällare är där och springer! Sedan kan vi åter äta långbord ihop igen på kvällarna.

 

//Mycket stolt Funktionärsansvarig för OK Hällen, Johanna Öberg

Ps Har ni någon intressant, rolig, speciell incident som hände under veckan så får du gärna dela den med oss här i en kommentar!

Skribent: Johanna Öberg
Epost: Adressen Gömd
 1. Tack själv Johanna för ditt engagemang och inspiration både som funktionärsansvarig och i barnpassningen 💕 Kram Åsa L

  (Åsa L 2019-07-29 kl 16:12) Anmäld
 2. Jag blev imponerad av Per Forsbergs engagemang som speaker, han var på plats varje dag kl 06:00. På etapp 1 hade Patrik och jag ställt upp speakerdatorer och skärmar innan han kom. Då sa han att han var mycket nöjd och det hade aldrig hänt tidigare på O-ringen. Etapp 3 fick vi skäll när vi kom 06:05 till Yxbacken. "Jag märker att ni kom senare idag ni får inte tappa stinget". Sista etappen släppte jag av Patrik vid arenan 05:50 lastade av två kartonger med sträcktidspapper (det gick åt massor) och ordningen var återställd vi var före på plats.

  (Björn C 2019-07-29 kl 11:51) Anmäl
 3. Vi firar givetvis ihop längre fram med middag och bilder från arrangemanget. Inget jobb, utan bara njuta i festliga kläder utan rosa piké;) eller kanske lite rosa...

  (Johanna Ö 2019-07-29 kl 11:09) Anmäl
 4. Micke Larsson>>Vad gjorde du men den omkullvälta bajamajan?

  (Johanna Ö 2019-07-29 kl 11:08) Anmäl
 5. En del mail har det blivit som funktionärsansvarig, mest kring kläder. Vi hade chokladprovning och HLR inför detta men det känns väldigt långt bort. Vid invigningen skulle jag boka 20 sittplatser det slutade med 47 st Hällare på plats. När jag samt Matilda skulle släppa ballongerna så fick vi rådet att släppa dom vid en viss refräng ej tidigare! På barnpassning var det många barn, det tuffaste var flytten av grejor när vi fann tre getingbon. Men barnen klarade sig! På fest etappen så gillade barnen limbo samt Oringenlåten som spelades på Peters mobil. Vid den större festen så tyckte danskarna att säkerheten var hög klass. De kom ju inte in i år! Inget glassplitter eller skräp utanför heller!

  (Johanna Ö 2019-07-29 kl 11:07) Anmäl

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info