Hoppa till sidans innehåll

Två fransmän, en fransyska och en svensk

20 JAN 2018 09:58
Det är ingen Bellmanhistoria utan vi har fått fler nya löpare till oss.
  • Uppdaterad: 23 JAN 2018 17:16

Max sa att det skulle bli omöjligt att ersätta honom men han och Quentin har fixat två nya fransmän och en fransyska som ska springa för oss nästa år. Dessutom kommer Johan Hagströmer från OK Klemmingen att springa för oss i år och en längre intervju med honom kommer förhoppningsvis i helgen. 

Chloé Dudoignon

Damerna först, Chloé Dudoignon fyller 20 år i år och har sprungit orientering sen hon var 10. Har sprungit i franska juniorlandslaget sen 2015. I år hoppas hon att hon ska ta sig till Junior VM i Ungern och student VM i Finland. I framtiden hoppas hon få springa VM, världscupen, EM med seniorlandslaget och det är anledningen till att hon vill springa med oss. Hon vill utveckla sin orienteringsteknik och bli mer bekant med den häftiga skandinaviska terrängen och internationella tävlingar. Chloé kommer följa med på träningslägret i Tjeckien i Mars. 

 

 

Théo Radondy

 Fyller 21 år i år och har sprungit Junior VM i Finland och Ungdoms EM i Österrike. Han behöver jobba på det mentala och bli mer van att springa stora tävlingar. Han har varit i skandinavien 3 gånger, publiktävlingarna i Norge VM 2010, Jukola 2013 och Junior VM 2017. Han ser fram mot att upptäcka terrängen runt Nyköping för han tyckte om att springa i Finland förra året. I Frankrike är hans drömterräng ”Le plateau du Larzac” med massor av öppna områden och stora stenar. Och Font-Romeu som är ganska lik skandinavisk terräng.   

I år hoppas Théo att han ska få springa världscupen i slutet av året samt att bli utvald att få springa student VM. Han hoppas också att han får till ett topplopp på 10-mila.

 

Quentin Moulet

17 år ung och började orientera för 3 år sedan. Han bor 25km söder om Paris och springer ofta orientering i Fontainebleau där vi har varit på läger med klubben. I augusti 2017 var han i Sverige och sprang och tyckte att det var det bästa terrängen han någonsin sprungit i så han hoppas få springa här många gånger till. Han springer för franska juniorlandslaget och förutom att vinna lite franska tävlingar så hoppas han få springa Junior VM i Ungern och han kommer springa 10 mila med oss. 

Skribent: Johanna Engström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info