Hoppa till sidans innehåll

Löpning i OK Hällen

19 SEP 2017 16:25
Efter årsmötet har en grupp i klubben arbetat med att ta fram en ide om hur klubbens verksamhet kan breddas och locka fler.
Detta utmynnade i ett förslag till olika aktiviteter främst inriktade på löpning, men på sikt även annan konditionsidrott.
  • Skapad: 19 SEP 2017 16:25

För att komma vidare beslutade styrelsen i våras (Styrelsemötet i Maj)att ett prov med breddad verksamhet mot främst löpning kunde startas om det fanns krafter i klubben som var villiga att ta på sig detta uppdrag. Om provet faller väl ut kan detta isåfall om medlemmarna tycker så permanentas i klubbens ordinarie verksamhet, efter beslut på årsmöte eller allmänt möte

Efter sommaren meddelade Magnus Karlsson att han kunde tänka sig att hålla i och bygga upp en verksamhet kring löpning, några ytterligare personer i arbetsgruppen har också sagt sig vara intresserade av att jobba med detta.

Verksamheten beräknas att starta under hösten och ett program för träning och marknadsföring kommer att tas fram. Den som skulle vilja jobba med detta eller vara med på annat sätt kontakta Magnus eller någon i styrelsen. 

Skribent: Mikael Larsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info