Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning träningshelgen

19 NOV 2019 10:57
Huvudaktiviteten denna helg var kanonloppet och planering inför 2020. Det var ca 30 löpare som sprang kanonloppet och 15-tal som var med på planeringen i samband med gemensam lunch i friluftsgården. Nästa samling är 20-22 december.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2019 10:57

Kanonloppet genomfördes i bra terräng och med mycket bra banor. Inramningen blev något extra på nattetappen med öppen eld och marschaller till startpunkten, små medel men med stor effekt.

Vi har inte satt upp några resultatmål inför 2020 men tanken är att vi försöker få med så många löpare som möjligt på de viktigaste tävlingarna. Vi fortsätter samarbetet med utländska löpare och har förhoppning om att de kommer till 10-mila, Jukola och 25-manna så att vi får en större trupp med möjlighet till fler lag.

SM-tävlingarna och Swedish League har vi löpare som satsar på så vi planerar resorna så bra som möjligt för att löparna ska få bra förutsättningar. Förhoppningsvis har vi en stor trupp till SM-medel och stafett som går i Boden så vi kan starta med flera lag.

Träningsplaneringen är klar för vintern och informationen finns i kalendern i god tid innan aktiviteten. Två träningshelger är planerade och i mars hoppas vi få till ett utlandsläger i Spanien, mer info om det kommer.

Jukola är en speciell höjdare nästa år med tävlingscentrum i Rovaniemi, förhoppningsvis har vi både dam och herrlag på plats. Mer info om resan och anmälning kommer ut på hemsidan senare.

Håll koll på hemsidan och sociala medier så att ni inte missar de aktiviteter vi har.

Skribent: Mikael Kindborn
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info