Hoppa till sidans innehåll

SM hösten 2020

10 AUG 2018 22:00
Anmäl er på SM
  • Uppdaterad: 16 AUG 2020 23:16

Nu har tävlingarna för hösten börjat komma in så smått och det gäller även några av SM-tävlingarna. Upplägget har blivit lite annorlunda och det har även blivit ny arrangörer och platser.

För att TT ska kunna planera boende och resor för SM och så är det viktigt att ni på kalenderaktiviteterna anmäler ert intresse med önskemål om resdagar och boende. Vi behöver veta hur många vi ska vara på de boenden som Johanna bokat så vi kan justera antalet bokade platser. Om ni tillhör elitgruppen men inte tänkt springa så kommentera det på kalenderaktiviteten så vi vet.

Det är också viktigt att ni anmäler er till tävlingarna. Bortsett från ”SM sprintstafett” så anmäler ni er själva. Tänk också på att ni måste ha betalt in rankingavgift för att kunna få springa SM.

Nedan listas kalenderaktiviteterna för höstens SM, klicka på tävlingsnamnet så kommer ni dit där ni ska anmäla er för resa och boende. Där kommer vi också lägga in kompletterande information om tävlingen och resan dit. Klickar ni på Eventor efter tävlingsnamnet så kommer ni till tävlingen på Eventor där ni ska anmäla er.

17-20/9 SM medel och lång, Eventor

9-11/10 SM sprint och sprintstafett, Eventor, Eventor stafett, Anmälda lag

/ TT

Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info