Hoppa till sidans innehåll

SM och Swedish League våren 2018

03 FEB 2018 16:21
Anmäl er på SM och Swedish League
  • Uppdaterad: 21 JUN 2018 15:30

För att TT ska kunna planera boende och resor för SM och Swedish League så är det viktigt att ni på kalenderaktiviteterna anmäler ert intresse med önskemål om resdagar och boende. Johanna gjorde bedömningen i höstas att vi bara behöver ha boende på ”Swedish League #2, #3 och #4”- helgen i Skåne samt SM sprinthelgen i Jönköping men det kan vara så att ni vill ha det på annat sätt. Vi behöver också veta hur många vi ska vara på de boenden som Johanna bokat så vi kan justera antalet bokade platser. Om ni tillhör elitgruppen men inte tänkt springa så kommentera det på kalenderaktiviteten så vi vet.

Det är också viktigt att ni anmäler er till tävlingarna. Bortsett från ”SM sprint stafett” så anmäler ni er själva. Tänk också på att ni måste ha betalt in rankingavgift för att kunna få springa SM och elitklass på Swedish League.

Det här gäller framförallt elit men även ungdomar och talanger kan springa publiktävlingar i anslutning till värdetävlingarna. Till Swedish League #6 i Linköping är det tänkt att de som vill av 15 och 16-åringarna ska följa med för att inspireras. Om ni vill se vad Ungdomskommittén respektive TT-kommittén satsar på så gå till följande sidor, TT-aktiviteter och Ungdomsaktiviteter.

När Swedish League #2, #3 och #4 arrangeras i Skåne den 13-15/4 så arrangerar vi Stigtomtakavlen. Här är det därför extra viktigt med tidig anmälan så vi vet hur vi ska planera med funktionärer på Stigtomtakavlen och ledare till Swedish League.

Nedan listas kalenderaktiviteterna för vårens SM och Swedish League-tävlingar, klicka på tävlingsnamnet så kommer ni dit där ni ska anmäla er för resa och boende. Där kommer vi också lägga in kompletterande information om tävlingen och resan dit. Klickar ni på Eventor efter tävlingsnamnet så kommer ni till tävlingen på Eventor där ni ska anmäla er.

FRAMFLYTTAT! 7/4 SM ultralång med Swedish League #1, Eventor

13-15/4 Swedish League #2, #3 och #4, Eventor #2, Eventor #3, Eventor #4

20/4 SM natt med Swedish League #5, Eventor

22/4 Swedish League #6, Eventor

1-3/6 SM sprint individuell och sprint stafett, Eventor individuell, Eventor stafett

/ TT

Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info