Hoppa till sidans innehåll

SM och Swedish League våren 2020

03 FEB 2018 16:21
Anmäl er på SM och Swedish League
  • Uppdaterad: 09 FEB 2020 22:25

Det är viktigt att vi redan nu får in anmälan till de SM och Swedish League-tävlingar som ni önskar springa i vår. TT ansvarar för resor och boende och Johanna Öberg har bokat boende utgående från förväntat antal anmälningar. Vi justerar detta så snart vi vet mer.

Nedan finns länkar till de kalenderaktiviteter som beskriver resorna till dessa helger. Där kommer det att finnas information som uppdateras kontinuerligt. Kommentera där om ni är intresserade av att följa med.

Om ni bara tänker välja någon av tävlingarna så är Swedish League helgen i Roslagen (Swedish League 3 och 4) prioriterad. Den ingår i satsningen på "Aktiv elitgrupp 2022". 

Det är också viktigt att ni anmäler er till tävlingarna. Bortsett från ”SM sprint stafett” så anmäler ni er själva i Eventor. Tänk också på att ni måste ha betalt in rankingavgift för att kunna få springa SM och elitklass på Swedish League.

Till de flesta av SM och Swedish League-tävlingarna finns det publiktävlingar. I tabellen nedan följer först länken till resorna. Sedan följer länkarna till tävlingarna där ni anmäler er.

3-4/4 SM ultralång i VästervikEventor (Senarelagt)
17/4 SM natt i ÅkersbergaEventor (Senarelagt)
8-10/5 Swedish League #3 och #4 i NorrtäljeEventor fredaglördagsöndag (Inställt)
29-31/5 SM sprint och SM sprintstafett i VäxjöEventorAnmälda lag (Senarelagt)

/ TT

Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info