Hoppa till sidans innehåll

Sprintdag i Sörmland

06 JAN 2020 16:51
Inbjudan träningsdag för 12-20 åringar.
  • Skapad: 06 JAN 2020 16:51

Hej allihopa! I vintermörkret är det kanske svårt att få motivation till att träna. Det är alltid roligt att träna tillsammans med andra och samtidigt slinka in lite umgänge trots det kalla vädret. Därför bjuder Lisa och Mildred från SNO in er till en heldag med sprintträning, sällskapsaktivitet och en föreläsning av ingen mindre än Jonas Leandersson – vår egen sprinthjälte! En riktigt rolig träff för ungdomar och juniorer mellan 12-20 år!

Träningsdagen kommer ta plats den 25 januari 2020, i Södertälje. Först inleder vi med ett sprintpass i Kusens backe med roliga och utmanande banor nära centrum. Terrängen är både kuperad och stigrik.

Därefter ska vi lyssna på Jonas föreläsning om sprinorientering. Han kommer bland annat berätta om hur han har kombinerat teknikträning med löpning för att få ett så bra resultat som möjligt. Även hur han tänkt mentalt inför ett VM, samt berätta om ett av hans bästa lopp genom tiderna. Självklart kommer det finnas utrymme för frågor.

Till sist ska vi göra en rolig aktivitet tillsamman. Vi diskuterar fortfarande vad det är vi ska hitta på, men alternativen som det väger kring just nu är bad på Sydpolen, bowling eller beachvolleyboll. Vi ska försöka komma fram till vad det blir så snart som möjligt.

Så glöm inte att boka in de 25 januari. Anmälan sker via Eventor senast den 17 januari och där finns även en full inbjudan. https://eventor.orientering.se/Activities/Show/11381

Har ni några frågor? Hör av er till oss:

Mildred +46 70 441 66 99, This is a mailto link

Lisa +46 73 359 54 81, This is a mailto link

Skribent: Mikael Kindborn
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info