Hoppa till sidans innehåll

Stafetter våren 2018

03 FEB 2018 16:29
Anmäl er på vårens stafetter
  • Uppdaterad: 21 JUN 2018 15:30

För att UK ska kunna planera lagen och för att ni ska inspirera andra att vara med på stafetterna i vår så är det bra om ni redan nu funderar igenom vilka stafetter ni vill vara med på och anmäler ert intresse på kalenderaktiviteterna för dessa. Om ni inte planerar att vara med på någon av stafetterna så kan ni skriva en kommentar om detta också. Det sista är ett krav för de som ingår i elitgruppen men rekommenderas även för alla andra som brukar springa stafetter, allt för att underlätta för UK.

Speciellt för 10mila och Jukola så är viktigt med tidig intresseanmälan. Det skiljer rätt mycket i pengar om man anmäler lag och bokar upp tält och annat tidigt. Anmälningsintresset här avgör också hur många lag vi ska anmäla och satsa på. Inbjudan till dessa stafetter hittar ni på följande länkar, 10mila och Jukola.

Det här gäller både ungdomar, elit och talanger. Om ni vill se vad Ungdomskommittén respektive TT-kommittén satsar på så gå till följande sidor, TT-aktiviteter och Ungdomsaktiviteter.

Nedan listas kalenderaktiviteterna för vårens stafetter, klicka på tävlingsnamnet så kommer ni dit där ni ska anmäla er. Där kommer vi också lägga in kompletterande information om tävlingen plus länk till de anmälda laguppställningarna.

INSTÄLLT!  25/3 Måsenstafetten

INSTÄLLT!  1/4 Kolmårdskavlen

6/4 Svartnatta

14-15/4 Stigtomtakavlen (bara ungdomar upp till 16)

28-29/4 10mila i Nynäshamn

20/5 Pekingduon

2-3/6 SM sprint, stafett

15-18/6 Lahti-Hollola Jukola

 

/ UK m.fl.

Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info