Hoppa till sidans innehåll

Träningsupplägg höst/vinter och vägen till 10-mila 2020.

29 SEP 2019 20:02
Här kommer lite information om träningsupplägg under höst och vinter samt samarbete med Nyköpings OK, OK Måsen och Trosabygdens OK.
  • Skapad: 29 SEP 2019 20:02

Vi går ju in i en period med färre tävlingar och möjlighet till återhämtning men vi har en av höstens höjdpunkter kvar, 25-manna. För att vi ska vara lite förberedda har vi planerat in en 25-mannaträning den 5 oktober, hoppas många vill vara med.

Om några veckor kommer ett mer detaljerat träningsupplägg med kanonlopp, nattcuper, söndagsträningar, Flane Cup och träningshelger. Nattcuper och söndagsträningarna är tillsammans med grannklubbarna.

Hoppas många inspireras att vara med, alla träningar är till för alla klubbens medlemmar och förhoppningsvis passar det även dig.

Från oktober börjar löpstyrka, vattenlöpning/simning och inomhusträning så passa på att bygga upp kroppen med alternativ träning.

5/11 Är det natt-km och sen börjar vi med KM i torsdagträningar. I december börjar nattcuperna och flane cup.

Vi i tränings- och tävlingskommittén hoppas många vill vara med och träna under vintern och att många vill vara med och satsa mot 10-mila. Det skulle vara kul om vi hade flera lag på startlinjen i alla tre kavlarna.

Hoppas vi ses på träningarna.

Skribent: Mikael Kindborn
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info