Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Tugget"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Tugget


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
15 maj 2017 21:52 av Jonas Svernestam

Kartpackning

I morgon tisdag packar vi kartor till sprint-DM. Jag är på plats från kl. 18:00. Välkomna att hjälpa till så är det snart gjort. Eftersom vi har medlemmar som springer så håller vi till på övervåningen i Friluftsgården, bara att droppa in när ni kan.

15 maj 2017 14:58 av Johanna ö

Diverse, bajs, skydd, snitslar

En riktigt stor hästbajshög finns på Stigtomtaloppets runda, precis i början på stigen hälsar en deltagare som tränar inför lopp. Kanske flytta? Fransmännen har glömt bagage-hatt-skyddet till sin hyrbil som ligger i stugan. Är det någon som har röda snitslar på klädnypor hemma som kan användas till loppet, kanske har du glömt att lämna tillbaka till stugan?

8 maj 2017 23:39 av Jonas Svernestam

Funktionärer sprint-DM

Torsdagen den 18 maj arrangerar vi sprint-DM med mål på gräsplan utanför Folkungavallen. Eftersom vi springer i bebyggt område så kommer vi att behöva mycket folk som kan vara kontrollvakter i tävlingsområdet. Första start är 18:45 så vi kommer att behöva folk i tävlingsområdet mellan ca 18:15-20:30. Meddela mig om du inte har en uppgift och vill hjälpa till. /Jonas Svernestam, This is a mailto link

8 maj 2017 14:42 av Johanna ö

SL Bollnäs

Info till Bollnäs silvaleague finns under kalenderaktiviteten.

8 maj 2017 11:32 av Johanna E

Tack!

Ett stort tack till alla som hjälpte till på Ultralång SM med att hämta våra barn på barnpassning, ta hand om dem när vi sprang, heja på oss och inte minst Tack Johanna Ö för att du gav mig bananen vid varvningen! Och tack Åsa för hjälp med grillningen på kvällen. Kram till er allihop!

7 maj 2017 12:58 av Johanna ö

Härligt Monika!

Kanon att du gick Monika. Det visar att vi kan samarbeta med andra aktörer i Stigtomta på ett bra sätt! De tackade för att vi lånade ut gräsmattan. Min gympa startar sen på sommaren och då måndagar kl arton.

5 maj 2017 19:35 av Monika

basyoga

På gräset vid friluftsgården med fågelsång.
Basyogan var skön och nyttig
.Precis som din sommargympa Johanna

3 maj 2017 12:25 av Johanna Ö

Glada ledsna gubbar i A4

Nya glada ledsna gubbar för inskolning mm finns vid Skogsbushyllan i stugan. Några är inplastade men 40 papper till är inte inplastade. Kanske ska det användas fyrklubb eller sprintdm, Ålbergas skolträning Tage?

1 maj 2017 23:51 av Johanna ö

Info klubbresa kommer imorrn

Ursäkta sent info angående en kommande jätterolig aktivitetsfylld klubbresa i Örebro. Har precis avverkat en tiomilahelg och ett Valborg. Håll utkik i notiser!  Ps tack Åsa. Detta boende är kanon för elit och ungdomar framöver då vi känner Fam Öhlund väl.

1 maj 2017 21:55 av Micke L

10 mila

Tack för en kul helg.
Kartor ligger i Friluftsgården.
En kvarglömd hällen jacka 1 par stickade väntar och ett par skidhandskar är också på plats i friluftsgården.

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info